Menü
Fronius inverterek

Galvo - Új termékek

 Fronius Inverterek

Minden szabványos napelemmel működő hálózatra kapcsolt invertereink kialakítását rendkívül gyakorlatias szempontok szerint végeztük. Hatékonyak, megbízhatóak és nagy teljesítményűek - hiszen ezek képezik minden PV rendszer alapját.
Az inverter technológiával a munka soha nem volt olyan egyszerű, mint az új Fronius SnapInverter generációval. Már alapfelszereltségként jelentkezik a kifinomult tervezés, interface és az integrált All-In-One kommunikációs csomag.

Ez teszi a telepítést és üzembe helyezést ugyanúgy, mint a kezelést és szervizelést rendkívül költség és időhatékonnyá.

A jelen és a jövő PV rendszerek követelményeinek találkozása a technológiai szempontból tökéletesre tervezett modellekkel. Ez garantál maximális rugalmasságot a rendszer tervezésében és a SnapINverter generáció minden PV rendszerrel való használhatóságát jelenti, az önálló családi házak rendszereitől a nagyméretű PV telepekig.

 

Fronius Galvo

A kis önfogyasztású rendszerek időtálló invertere

Az 1,5 és 3,1 kWh teljesítményű kategóriában a Fronius Galvo a háztartások tökéletes választása és különösen alkalmas önfogyasztó rendszerekhez. Az önfogyasztó alkotóelem maximalizálásához segít az integrált energia gazdálkodó relé. Kategóriájában a Fronius Galvo az egyik legidőtállóbb inverter, köszönhető az olyan intelligens fióunkcióknak,mint például az integrált adatgyűjtő, az egyszerű WLAN-os internet kapcsolat vagy a plug-in kártya technológia felújított kiegészítő funkciói.

  • Minden modul technológiához alkalmas a galvanikus leválasztás miatt.
  • A gyors és egyszerű telepítésért új csuklópánt rendszerrel rendelkezik
  • Kis súlyú és kompakt méretű
  • Használható kültéren és beltéren
Találatok száma: 10
Megjelenítve:
Rendezés:
Pénznem: