Menü
Fronius inverterek

Primo - Új termékek

Fronius Inverterek

Minden szabványos napelemmel működő hálózatra kapcsolt invertereink kialakítását rendkívül gyakorlatias szempontok szerint végeztük. Hatékonyak, megbízhatóak és nagy teljesítményűek - hiszen ezek képezik minden PV rendszer alapját.
Az inverter technológiával a munka soha nem volt olyan egyszerű, mint az új Fronius SnapInverter generációval. Már alapfelszereltségként jelentkezik a kifinomult tervezés, interface és az integrált All-In-One kommunikációs csomag.

Ez teszi a telepítést és üzembe helyezést ugyanúgy, mint a kezelést és szervizelést rendkívül költség és időhatékonnyá.

A jelen és a jövő PV rendszerek követelményeinek találkozása a technológiai szempontból tökéletesre tervezett modellekkel. Ez garantál maximális rugalmasságot a rendszer tervezésében és a SnapINverter generáció minden PV rendszerrel való használhatóságát jelenti, az önálló családi házak rendszereitől a nagyméretű PV telepekig.

 

Fronius Primo

A kommunikatív inverter az optimális energiagazdálkodásért

A Fronius Primo a 3,0-8,2 kWh teljesítmény kategóriában tökéletesen kiegészíti az új Snap inverter generációt. Ez az egyfázisú transformátor nélküli készülék a családi házak ideális invertere.

A rendszer tervezésben maximális rugalmasságot biztosít az innovatív SuperFlex Design, míg a SnapINverter rögzítő rendszer a telepítést és a karbantartást teszi könnyebbé, mint valaha azelőtt. A kommunikációs csomag már alapkivitelben magában foglalja a WLAN, energiagazdálkodás, több interfész és még más egységeket, melyek a Fronius Primot a lakástulajdonosok számára kommunikatív inverterré teszik.

Találatok száma: 19
Megjelenítve:
Rendezés:
Pénznem: