Menü
Fronius inverterek

Symo - Új termékek

Fronius inverterek

Minden szabványos napelemmel működő hálózatra kapcsolt invertereink kialakítását rendkívül gyakorlatias szempontok szerint végeztük. Hatékonyak, megbízhatóak és nagy teljesítményűek - hiszen ezek képezik minden PV rendszer alapját.
Az inverter technológiával a munka soha nem volt olyan egyszerű, mint az új Fronius SnapInverter generációval. Már alapfelszereltségként jelentkezik a kifinomult tervezés, interface és az integrált All-In-One kommunikációs csomag.

Ez teszi a telepítést és üzembe helyezést ugyanúgy, mint a kezelést és szervizelést rendkívül költség és időhatékonnyá.

A jelen és a jövő PV rendszerek követelményeinek találkozása a technológiai szempontból tökéletesre tervezett modellekkel. Ez garantál maximális rugalmasságot a rendszer tervezésében és a SnapINverter generáció minden PV rendszerrel való használhatóságát jelenti, az önálló családi házak rendszereitől a nagyméretű PV telepekig.


Fronius Symo

Maximális rugalmasság a jövő alkalmazásaihoz

A 3 -20 kWh teljesítményű kategória sorozattal büszkélkedve a transzformátor nélküli Fronius Symo egy 3-fáziusú inverter, amely minden rendszermérethez illeszkedik. A magas rendszer feszültség, széles bemeneti feszültség és 2 MPP áramkör a maximális rugalmasságot biztosítja a rendszer tervezéséhez.

Találatok száma: 35
Megjelenítve:
Rendezés:
Pénznem: