Menü
Fronius inverterek

Eco - Új termékek

Fronius Inverterek

Minden szabványos napelemmel működő hálózatra kapcsolt invertereink kialakítását rendkívül gyakorlatias szempontok szerint végeztük. Hatékonyak, megbízhatóak és nagy teljesítményűek - hiszen ezek képezik minden PV rendszer alapját.
Az inverter technológiával a munka soha nem volt olyan egyszerű, mint az új Fronius SnapInverter generációval. Már alapfelszereltségként jelentkezik a kifinomult tervezés, interface és az integrált All-In-One kommunikációs csomag.

Ez teszi a telepítést és üzembe helyezést ugyanúgy, mint a kezelést és szervizelést rendkívül költség és időhatékonnyá.

A jelen és a jövő PV rendszerek követelményeinek találkozása a technológiai szempontból tökéletesre tervezett modellekkel. Ez garantál maximális rugalmasságot a rendszer tervezésében és a SnapINverter generáció minden PV rendszerrel való használhatóságát jelenti, az önálló családi házak rendszereitől a nagyméretű PV telepekig.

Fronius ECO

Kompakt project inverter a maximális hozamért

A 3 fázisú Fronius Eco 25-27 kWh teljesítménykategóriában tökéletesen egyesíti a nagyméretű telepítések minden követelményét. Kis súlyának és a SnapINverter rögzítő rendszernek köszönhetően ez a transformátor nélküli készülék könnyen és gyorsan telepíthető mind kültéren, mind beltéren. Az integrált dupla biztosítéktartónak és az opcionális túlfeszültség elleni védelemnek köszönhetően a string gyűjtődobozok többé nem szükségesek.

Találatok száma: 5
Megjelenítve:
Rendezés:
Pénznem: