Menü

Forgalmazott termékek

Érdekes információkat tudhat meg az általunk forgalmazott termékekről, gyártókról

Cégünk Európai márkák beszerzését, forgalmazását, szerelését végzi.

Forgalmazott márkáink:

  • Fronius
  • SMA
  • Würth
  • Fischer
  • IBC Solar

Ön szerint egy napelemes rendszer vásárlásánál mi az az elsődleges szempont?

Véleményünk szerint a megtérülés a legfontosabb a napelemes rendszer választásánál!

A megtérülés pedig 2 tényezőtől függ méghozzá a maximális hozam/év-től és hogy a rendszer működése zavartalan legyen, azaz ne legyen áramszünet.

Ezt a két  kritériumot csak akkor lehet optimálsan teljesíteni, ha a beépített eszközök (az invertert, a napelemet a tartószerkezetet) magas minőségű rendszer-szintű kivitelezéssel készülnek.

Mit biztosítanak nekünk a gyártók, amely a vevőink számára garanciát jelent?


Inverter gyártók  közül a Fronius szervízpartnere vagyunk és SMA serviceline-ban, személyre kiadott szervízkóddal, illetve személyre kiadott Grid Guard kóddal rendelkezünk.

 Fronius és SMA szervízközpontjától folyamatos támogatásban részesülünk, illetve az egyedi problémák megoldásában azonnali szakmai támogatást kapunk.


Hogyan is történik ez?

Az általunk ajánlott napelemek hozamát megmérjük, összehasonlítjuk.

A gyártóval, vagy annak közvetlen forgalmazójával szakmai kapcsolatot tartunk, ezért mindig időben értesülünk az újdonságokról.Gyártói kikötésekkel végzett kivitelezés - biztos garanciális javítás

A kivitelezésnél betarjuk a gyártók követeléseit, hogy ha a későbbiekben garanciális jogot kellene érvényesíteni, akkor annak feltételei fennálljanak.

Sajnos, tapasztalatunk szerint a legtöbb kivitelező cégnek fogalma sincs, hogy az adott márka gyártója mit és mikor ismer el garanciális hibaként.


 

Tartószerkezetek a tartósság jegyében

Forgalmazott tartószerkezeteink a Fischer, IBC Solar és Whürt márkák.

Mivel egy tartószerkezetnek hosszú évtizedekig a helyén kell tartani a napelemeket, hóban szélben, napsütésben, ezért csak a legkiválóbbakkal érdemes dolgozni.

Tapasztalatunk szerint nem kapnak kellő figyelmet a tartószerkezetek, mert az értékesítési folyamat során elsikkad a napelemes rendszerben beltöltött szerepük.

Vigyázat! A helytelen kiválasztás csakis helytelen kivitelezést eredményezhet.

Sokan nem tudják azt sem, hogy a tartószerkezet szerepe kettős. Az egyik funkció benne van a nevében. Vajon mi lehet a második feladata?